Per què és bó anar al parc?

És hivern i fa un fred que gela els ossos, és estiu i la idea de passar cinc minuts sota el sol ens provoca marejos, o simplement arribes d’un llarg dia de feina i necessites uns minuts en el sofà.

I és aquest dia quan de sobte et descobreixes pensant en una estratègia per convèncer-ho de no anar al parc. Evidentment els nens tenen una energia incombustible i no és fàcil fer-los canviar d’opinió. És llavors quan molt seriosament et preguntes: per què haig de portar-ho al parc?

És fàcil. És una de les poques oportunitats que tenen els nostres fills de gaudir l’aire lliure al mateix temps que fan exercici físic i poden jugar a jocs que difícilment podran fer a casa.

La major part dels nens passen el dia a l’escola, obligats a mantenir una posició concreta, respectar certes normes i amb una comunicació limitada a les activitats escolars. Si ho veiem així és lògic pensar que surtin amb ganes de córrer, saltar o parlar lliurement amb qui vulguin.

Així que el parc no es tracta només de realitzar una activitat física, determinant per al seu desenvolupament, sinó també una exploració del mitjà que ens envolta de manera lúdica i més lliure.

Tots demanem als nostres fills sàpiguen controlar-se no córrer al carrer, que vagin amb compte, que s’estiguin quiets…. Gaudiu del joc en un entorn controlat i mes lúdic on compartir.

Anuncis

Un pensament sobre “Per què és bó anar al parc?

  1. Retroenllaç: Parcs infantils de somni | El Bagul dels Jocs en català

Expressa't!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s