Us recomanem el documental Babies

A El Bagul dels Jocs ens encanten els nens i les nenes! No ho podem negar…. és així!
Per això, quant vam saber que s’estava gravant el documental Babies, ja en vam fer seguiment. I quant la vam veure… ENS VA ENCANTAR!!!!

Babies està dirigida per Thomas Balmès i parteix de la idea original del productor Alain Chabat: Seguir de molt a prop la vida i evolució, física i emocional, de 4 bebès en 4 països que res tenen a veure entre ells, des del seu naixement fins a que fan els seus primers passos!

Els escollits van ser el Bayarjargal de Mongòlia, prop de Bayanchandmani; la Ponijao, que viu a prop de Opuwo (Namibia); la Mari de Tokio (Japó) i la Hattie que viu amb la seva família a San Francisco (Estats Units).

Creant un nou concepte dels documentals, Babies captura les primeres etapes del viatge de la humanitat i ens fa veure que són absolutament úniques i universals en tots nosaltres… Veure com l’amor de les mares és exactament el mateix en tot el món, com l’aprenentatge és idèntic malgrat la diferència en la manera d’ensenyar. La dolçor i innocència dels nens, el seu optimisme i la seva curiositat per descobrir el món.

La fotografia de tot el film és preciosa i ens presenta el lloc a on viu el nen acostant-nos a la seva cultura i manera de viure. La música és de Bruno Coulais, i la seva cançó principal ja ha sonat en multitud d’anuncis, esdeveniments, etc. com un cant a la vitalitat.

Podeu veure els comentaris dels pares de les criatures sobre com van viure el rodatge i què opinen ara, després de veure el documental, sobre com crien els nens a altres llocs, entrant a la web de KarmaFilms. I el més interessant, com ho veuen avui els 4 petits protagonistes del film!

Emociona llegir com les mares dels països menys desenvolupats (Àfrica i Mongòlia) envegen de les altres dues les comoditats que aquestes poden oferir als seus fills; i com les dues mares dels països més desenvolupats (EUA i Japó) envegen la llibertat que les altres poden donar als fills perquè es criïn en “l’escola de la vida” i com poden passar tot el temps amb ells durant la criança, conciliant família i feina.

Des de El Bagul dels Jocs us recomanem que no us la perdeu!!! Gaudireu moltíssim! Riureu molt amb els menuts, i també plorareu emocionats amb un somriure als llavis!!!

No ens creieu? Mireu el trailer!!! 🙂

Anuncis

Expressa't!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s