Pugem a la muntanya

De 6 a 9 mesos

Objectius: psicomotors

L’activitat: Uns quants coixins grans, peces de roba i alguna mana o sac de dormir ens poden servir per crear a l’habitació un relleu “abrupte”, que permetrà que el nostre bebè s’iniciï en l’”escalada”.

  • Al mig d’una habitació, hi formem una “zona muntanyosa” amb un munt de coixins, mantes i roba apilonats. Cal que els obstacles siguin fàcilment salvables per bebè i hem de procurar que la superfície del terra no sigui relliscosa per evitar que els coixins es desplacin quan el bebè s’hi enfili.
  • Convidem al petit a enfilar-s’hi, fent gestos com si també hi volguéssim pujar, i animant-nos a aconseguir-ho. Amb aquests al·licients, el bebè hi pujarà content.
  • Hem de estar-hi sempre ben a prop per ajudar-lo si és necessari.
  • Quan ja es mogui amb més seguretat i desimboltura, podem crear una pendent d’inclinació suau amb un matalàs o una alça per que hi pugi i hi baixi. Cal anar molt amb compte que no caigui.

Consells: Podem crear una zona “muntanyosa” per jugar junts a empaitar-nos, amagar-nos sota els coixins, etc. Segur que al petit li agradarà molt que gategem al seu costat.

Anuncis

Expressa't!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s