Un Món de Paper

Quantes vegades us han demanat els vostres fills per la localització d’un país o continent? I vosaltres? Quantes vegades heu desitjat tenir a mà un globus terraqüi per mostrar-lis lo gegant que és la terra?

Nosaltres moltes, realment moltes. Així que quan ens vam trobar amb la pàgina de Joachim Robert no vam poder evitar enamorar-nos de la idea que ens presentava: un globus terraqüi de paper!. Un globus terraqüi que podria fer qualsevol de nosaltres. IMPRIMIR, TALLAR I MUNTAR. Així de fàcil!

Globo Terraqueo 1No ens negareu que és una opció molt econòmica i didàctica. I encara que haguéssim preferit que el resultat final hagués estat una esfera perfecta, creiem que encara i sent un octàgon, és un recurs realment màgic i accessible a la majoria de llars. I això ens agrada molt.

COM HO FEM?

PRIMER: Tenir clar que aquesta vegada els nens de la casa necessitaran de tota l’ajuda que un adult pugui donar-lis. No és un procés simple.

SEGON: Imprimeix la plantilla en paper de 200 a 300 gr per assegurar la seva consistència. Si no pots, no importa, pots folrar les peces amb Ironfix abans de muntar-ho.
Globo Terraqueo 2
TERCER:
Retalla. Amb tisores millor. Recorda que els nens aprenen imitant i un cúter pot ser molt perillós.
Globo Terraqueo 3 Globo Terraqueo 4
QUART:
Marca i munta.
Globo Terraqueo 5 Globo Terraqueo 6 Globo Terraqueo 7
CINQUÈ:
Jugar!!!
Globo Terraqueo 8

I més idees!

  •  Proveu de pintar-ho.
  • O, abans de muntar-ho, folrar les peces exteriors amb Ironfix. Així podreu marcar els punts amb “gomets”, fotos de la família, imatges d’animals el lloc en el qual viuen…
Anuncis

Expressa't!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s