El Bagul dels Jocs us presenta el Cargol Slow

A El Bagul dels Jocs estrenem personatge: el Cargol Slow.

cargol Voleu conèixer-ho? El Cargol Slow és un cargol de secà. Ha nascut en un moment en el que no sobra gairebé de res, i per això li agrada prendre’s amb calma les coses. Sobretot les compres. Mira, compara i decideix. No es deixa pressionar per les presses. Es pren el temps necessari per decidir. No compra per comprar, compra allò que necessita, allò que realment li interessa i que li aporta un valor afegit. Sempre coses de qualitat a les quals pugui donar més d’un ús i, que sap, que duraran.

Quan el vam conèixer ho vam tenir clar. Havia de treballar per a nosaltres!

El Cargol Slow us mostrarà aquells productes del nostre catàleg que són especials per molts motius; i als quals apliquem un descompte especial just per això per ser “slow”.

HABA_Animal_sobre_animal2Aquests productes trigaran una mica més en arribar a les vostres llars, i quan ho hagin fet no us voldreu separar d’ells. Són joguines amb els quals estem segures que gaudirà tota la família i que podran passar de generació en generació.

El temps de lliurament d’aquests productes és d’entre 2 setmanes i 1 mes. Igual que amb la resta dels productes estareu informats de l’estat de l’enviament en tot moment a través de la nostra web, emails i/o sms.

Esperem que el Cargol Slow us agradi! I que us ajudi en les vostres compres responsables.

Anuncis

Expressa't!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s