La música

De 6 a 9 mesos

Juegos musicales Objectius: sensorial, psicomotors i cognitius

L’activitat: Fer sentir música als nadons està especialment recomanat per molts professionals i experts. Lo millor, fer servir peces musicals o cançons de diferents ritmes que no siguin gaire difícils de seguir.

Per a aquesta activitat:

  • Agafem el bebè en braços i posem música. Ballem amb ell per tota la casa al so de la música.
  • Al cap de poc, ens asseiem a terra l’un al costat de l’altre. La música continua sonant i ensenyem al petit a moure’s seguint-ne el ritme.
  • Mentre anem cantant la cançó, podem demanar-li que piqui de mans, que mogui els braços alçats d’una banda a l’altra, que doni cops a terra, etc.
  • Quan el bebè ja estigui una mica familiaritzat amb aquests moviments, el papa i la mama els podem practicar davant seu i fer que s’afegeixi a nosaltres i ens imiti.

música per a nadonsConsells:
Segons el tipus de música que posem, podem aconseguir estimular l’activitat del bebè i relaxar-lo. Així, si arriba l’hora d’anar-se’n a dormir, podem dur a terme aquest mateix joc, però amb música relaxant per facilitar el posterior descans del petit.

També podem anar una mica més enllà i facilitar al nen algun instrument musical perquè ens acompanyi i segueixi el ritme de la música amb nosaltres.

Anuncis

Expressa't!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s