Tornem de Fira

Ja hem tornat! Tornem a la gran ciutat amb moltes experiències sota el braç i un munt de bons records que no deixarem marxar ràpidament. Ens ha encantat passar els darrers dies al Casinet de Sants i a Tona.

Feria de juguetes de Tona_5

Les nostres primeres fires han estat un èxit. Poder estar amb contacte amb la gent és un luxe que no gaudim sovint, així que hem aprofitat molt la ocasió.

Feria de juguetes de Tona_7

Aquests dies hem pogut jugar amb moltíssimes famílies, conèixer a alguns dels nostres seguidors (gràcies per haver vingut a veure’ns!) i hem conegut projectes molt i molt interessants.

Feria de juguetes de Tona_4

Ha estat increïble veure com la Mònica corria al voltant d’una taula amb un ou sota la barbeta amb un munt de nenes i de nens corrent darrera seu. La Dansa de l’Ou ha guanyat nous seguidors que no la oblidaran fàcilment.

O poder comprovar la determinació dels més petits davant quelcom que els agrada de veritat, com els arcs, els escuts i les espases. O fins i tot les nostres bicicletes. Moltes nenes i molts nens venien directes fins a nosaltres al veure-les. Preguntaven, les tocaven, inspeccionaven les joguines i s’hi agafaven sense voler-les deixar anar. Ens va sorprendre el poder de negociació que tenen molts menuts, convençuts que allò era el que més desitjaven del món. I al mateix temps, nosaltres ens sentiem fatal per la situació que vivien els pares al tenir que negar-los el que volien ja que els Reis estan a punt d’arribar.

Feria de juguetes de Tona_2

I veure’ls les carones d’il·lusió? No ens hauríem pogut imaginar mai que una caixeta com la del Memory de Cavalls provocaria mirades tant dolces. Només calia obrir-la i els ulls de les nenes s’obrien de bat a bat. A partir d’aquell instant ja no tenien ulls per cap altra cosa.

I és que els arcs, els escuts i els jocs de viatge foren els grans protagonistes del cap de setmana. Tot i que els jocs de taula no es van quedar enrera. L’Animal sobre Animal, La Dansa de l’Ou, El Tren de l’Arc de Sant Martí (un gran descobriment per als nostres seguidors), El Monstre dels Mitjons, els Story Cubes o l’Atrapa-draps quasi ens van desaparèixer de les mans.

Feria de juguetes de Tona_3

Ens encantarà tenir la oportunitat de jugar una altra vegada amb tots vosaltres, ben i ben aviat.

Gràcies per ser-hi!

Anuncis

Expressa't!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s