Creant mitjons nadalencs

Quan li vaig preguntar a la meva filla que era el que més li havia agradat de l’escola aquella setmana em va sorprendre dient-me: COSIR!!!

Al meu m’encanta cosir i no puc negar, que el descobrir que comparteixo aquesta afició amb la meva petita em va alegrar, i molt. Així que quan buscant a la xarxa Activitats Nadalenques vam donar amb aquesta proposta ho vaig tenir clar: havíem d’intentar-ho.

Navidad_calcetines manualidad 4El primer dubte quan pensàvem en aquest tipus d’activitat era la de trobar agulles de plàstic que fossin segures pels més petits. Una tasca complicada segons on visquis. I al post de The 36th Avenue vam trobar la solució perfecta.

Es tracta d’afegir una mica de cinta aïllant a la punta del fil, preferiblement llana o fil gruixut, que anem a utilitzar. I després fer-li un tall en diagonal per crear una punta.

Navidad_calcetines manualidad 1El primer que hem de fer és imprimir les plantilles que us proposem en paper gruixut o cartolina. El següent, col·locar una fulla del mateix paper sota la plantilla i retallar, així tindrem dos mitjons de cada per poder cosir-los.

Calcetines navidad imprimibles-1 Calcetines navidad imprimibles-2Ajuntar dues còpies del mateix model, i amb un perforador anar fent forats. La distància entre els forats variarà depenent de la dificultat que vulgueu afegir a l’activitat. El nostre consell, començar per separar els forats el més possible, i si els agrada i s’entretenen el següent ja pot ser una miqueta més difícil.

 Navidad_calcetines manualidad 2

Una vegada fets els forats només queda passar la llana per cosir la part posterior i davantera de cada mitjó.

Navidad_calcetines manualidad 3

Una vegada acabats, només queda emplenar-los i escriure el nom de la persona a la que van dirigits.

Navidad_calcetines_imprimibles gratis 2

Si us heu quedat amb ganes de més se’ns ocorren un munt de variants:

  • Utilitzar goma eva en lloc de paper, molt més resistent pels més petits.
  • Utilitzar els imprimibles com a plantilla per retallar cartolines de colors o en blanc i aprofitar per decorar-les vosaltres mateixos.
  • I si us ha agradat també podeu fer els adorns nadalencs amb aquesta mateixa tècnica: boles nadalenques, campanes, mini botes…. Combinant colors diferents de llana i paper es poden aconseguir meravelles. Tot per penjar en l’arbre.

I si els vostres nens han gaudit tant com els nostres amb aquesta activitat us proposem un regal fantàstic per a aquest Nadal: els nostres kits “Cus el teu ninot”. Una activitat instructiva, bona i barata que els nostres fills poden fer per si mateixos.

compartir groc

Anuncis

Expressa't!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s