El túnel

De 6 a 9 mesos

el-tunel

Objectius: Psicomotrius i sensorials

L’activitat: Amb una simple caixa de cartró gran podem passar una estona entretinguda de joc amb el nostre bebè. Només ens cal treure-li el fons.

  • Col·loquem la caixa ajaguda de costat a terra, sense el fons ni la tapa, de manera que quedi en forma de túnel. Cal que la caixa sigui prou gran perquè el bebè hi pugui passar còmodament per dins.
  • Asseiem al petit a terra, en un dels costats de la caixa, i posem una joguina a l’altre costat, de manera que es vegi a través de la caixa.
  • Convidem al bebè a anar a buscar la joguina passant a través de la caixa o el cridem perquè vingui amb nosaltres.
  • No hem de deixar el petit dins de la caixa durant molta estona ja que es podria espantar. Si cal, li donarem la mà per ajudar-lo a passar les primeres vegades.
  • També hem d’ensenyar-li a no aixecar-se a l’interior de la caixa, i fins i tot a mantenir el cap abaixat fins que hagi superat totalment l’obstacle.

Juguem a el tunel

Consells:
Per fer més atractiva l’activitat, podem decorar la caixa amb papers de cel·lofana de colors que cridin l’atenció del bebè. Si no tenim caixes, podem jugar-hi amb una cadira a la que haurem posat, al damunt, una roba que cobreixi dos costats, de manera que quedi un túnel entre les potes.

compartir groc

Anuncis

Expressa't!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s