El primer aniversari

De 9 a 12 mesos

1r-aniversarioObjectius: Afectius, sensorials i cognitius

L’activitat: Sempre és un bon moment per preparar jocs sorpresa als nostres petits… i en motiu del seu primer aniversari, la festa de celebració pot ser un d’ells.

  • Per tenir una festa ben bonica, podem adornar tota la casa amb globus, paper de colors al sostre o a les parets, etc. Explicarem al nostre bebè el perquè de la festa, què estem celebrant. Segurament no ens entendrà massa, però segur que se li encomanarà l’alegria al veure’ns a tots contents.
  • Quan creiem que és el moment oportú, traiem un petit pastís d’aniversari amb una espelma encesa. En aquest moment, el bebè pot aprendre a bufar, i quina millor manera de fer-ho que el dia del seu aniversari bufant la seva primera espelma?
  • Li podem fer una demostració de com es bufa, inflant les nostres galtes de manera exagerada i bufant, animant-lo a imitar-nos. Segur que en pocs intents ja sabrà apagar l’espelma.
  • Per acabar li cantem una cançó de felicitació i entre petons i carícies li podem donar algun regal, procurant mantenir sempre l’ambient lúdic i festiu que la diada mereix.

jugar a primer aniversari

Consells:
També podem practicar dies abans, bufant papers estripats en trossets petits, o bé globus inflats… així potser el dia que tingui que bufar l’espelma l’èxit serà al primer intent!
I si heu de fer un primer regal d’aniversari no dubteu en mirar la nostra botiga.

 

compartir lila cat

Expressa't!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s