El meu primer joc de palpar HABA

Quan vam obrir la botiga online un dels nostres objectius era el d’apropar a les mares i pares que ens seguien joguines que, sense botons ni piles, fossin capaces d’apropar entre si adults i nens. Un tipus de joguines que permet als més petits expressar-se i als adults jugar amb ells sense haver de preocupar-se per la imaginació que han oblidat a algun lloc del seu interior.

Bild für die Haba Firmenfamilie

El meu primer joc de palpar d’HABA va encaixar perfectament amb aquesta descripció des del primer moment. I, a més, té una característica que ens va encantar, és dels pocs jocs d’interacció que existeixen per a nens a partir de 2 anys d’edat.

HABA_palpar_adivinar_tacto2El joc inclou una ovella de roba, amb una gran obertura per poder amagar dins els 12 aliments de fusta que també inclou, 6 fulles de trèvol, i un sac de roba per guardar-ho tot.

haba-mi primer juego de palpar-1La qualitat de tots aquests materials és fantàstica. Els nens podran mossegar o estirar sense perill de trencar res o fer-se mal.

haba-mi primer juego de palpar-3La versatilitat és una altra de les qualitats dels jocs d’HABA. Les instruccions, en castellà, ens presenten tres idees de joc diferents: un joc lliure, un joc de reconeixement pel tacte (“Què s’ha menjat la ovelleta?”) i una variació del conegut joc de “Buscar la parella”.

haba-mi primer juego de palpar-2

El meu primer joc de palpar és sense dubte un joc d’aquests que pots portar en la bossa o en el cotxet i que saps de traurà de més d’una dificultat. Nosaltres ja l’hem regalat a un bon amic, i vosaltres?

haba-mi primer juego de palpar-4compartir blau

Anuncis

Expressa't!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s