QUI SOM?

La nostra història comença al 2008, quan sient mares primerenques amb nens d’entre 15 dies i d’un mes d’edat, ens vam conèixer en un grup de lactància. En aquell instant no vam ser conscients de la màgia del moment, però la veritat és que només van fer falta uns minuts perquè neixés entre nosaltres un vincle que el temps no ha fet més que enfortir.

Mares de móns totalment diferents (educació, banca, disseny, farmàcia, enginyeria..) però amb una cosa en comú: la maternitat i la manera d’entendre-la.

Els nostres fills van despertar en nosaltres l’interès i la preocupació per participar en l’educació dels nostres fills activament. Ens informem sobre l’evolució natural i el desenvolupament dels nostres fills, així com també sobre els diferents mètodes i les tècniques usades pels professionals. D’aquí va néixer una vocació i, d’aquesta vocació, El Bagul dels Jocs, un lloc a on, dues de nosaltres ens vàrem embarcar en aquest projecte, amb l’objectiu de canviar el món a partir de:

  • fomentar un estil de vida sana.
  • defensar una joguina de qualitat, educativa i feta amb materials naturals.
  • ensenyar i recordar la importància del joc en el desenvolupament infantil.
  • acompanyar a pares i a fills en el procés de joc.
  • potenciar una co-educació de valors no sexistes, respectuosos amb el medi ambient i el seu entorn, valors de salut i de benestar emocional.

Amb tota la nostra il·lusió us donem la benvinguda, desitjant que us sentiu a gust passejant i jugant a El Bagul dels Jocs!

Ubuntu!!!

16 pensaments sobre “QUI SOM?

  1. M’encanta tot el que feu i podeu arribar afer sentir a grans i petits. Espero poder participar amb els meus fills en alguns o molts dels tallers que feu. Us aniré seguint ja que com a mare i com a mestra m’encanta el món del joc de les joguines i dels infants. Molta sort amb el vostre projecte.Marta

  2. Com es notat que aquí darrera hi ha una vocació i il·lusió sense límits! Que això us dongui la força suficient perquè aquesta increible idea us surti d’allò més bé! Amb moltes ganes de provar els tallers amb Dana. Emma

Expressa't!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s