RECEPTES DE JOC

El joc és una activitat bàsica i fonamental que els nens i les nenes desenvolupen de manera natural. El joc possibilita a l’infant espais per assajar, provar, explorar, experimentar i, evidentment, interactuar amb els objectes i les persones del seu entorn, i que, al mateix temps, contribueixen a satisfer les seves necessitats de coneixement i d’acció.

bebe en la cuna Amb les Receptes de Joc volem posar a l’abast de les famílies i dels educadors, un ventall de jocs i idees de joc, adients a cada edat i a les capacitats del nadó. Amb elles ens serà més fàcil estimular el seu desenvolupament i enfortir el vincle afectiu entre l’adult i el nadó. I us imagineu una manera millor de fer-ho que no sigui jugant?

Cada dimarts publiquem una d’aquestes “Receptes de Joc”, com les anomenem nosaltres, i amb elles treballem les capacitats innates dels nadons: les sensorials, les cognitives, les socials, les afectives i les psicomotrius. Al mateix temps, facilitem recursos perquè continueu jugant a casa i pugueu comprendre millor el joc dels nens.

Des d’aquests links podeu accedir directament al recopilatori de Receptes de Joc per edats:

 

3 pensaments sobre “RECEPTES DE JOC

  1. Retroenllaç: Tornen els Tallers de Receptes de Joc! | El Bagul dels Jocs en català

Expressa't!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s