Ràpid i senzill: regal per a professors

Ja només ens queden uns dies per al final del curs i, a l’igual que la major part de les mares, estem pensant en els detalls del regal que els nostres nens faran aquest any als seus professor@s. Com sempre a última hora…

Si se us ha tirat el temps a sobre, tenim per a  vosaltres una sorpresa. Mireu què ens hem trobat a “Con Botas de Agua”. Una idea de regal de les que et roben el cor!

Un regal per a professors xulos de debò!. Útil, divertit i en el que el teu nen hi pot participar.

Regalo_profesores-12

Com fer un regal a mà per al teu professor@?

Només necessitem:
– una bossa blanca de tela per pintar. (Nosaltres les hem trobat a la botiga “LLavors”, al carrer Villarroel 62 de Barcelona ciutat.)
– retoladors per a roba blau, negre i vermell (per a substituir la llana vermella)
– regla
– llana vermella i agulla

Regalo_profesores-3

Pas 1: Marca les ratlles horitzontals i repasse-les en color blau.

Regalo_profesores-6

Pas 2: És el moment de cosir o pintar una ratlla vertical al lateral esquerre de la bossa. Aquest cop, de color vermell.

Regalo_profesores-8

Pas 3: I el toc final. Demana-li al teu nen que escrigui el nom de la seva professora o del seu professor. Si no ho fa perfecte, no passa res, fins i tot pot quedar millor encara. Recordeu que en la imperfecció està la bellesa. I si aquesta imperfecció és infantil, molt millor.

Regalo_profesores-10

En aquest post us hem fet un resum, molt per sobre, de tot el procés, però si de debò voleu veure com es va fer la bossa de les fotos, no us oblideu de visitar “Con botas de agua”.

compartir azul

Expressa't!