El mitjó musical

De 0 a 3 mesos

spoonful

Objectius: sensorials i cognitius.

L’activitat: Per poder fer aquesta activitat cal haver preparat prèviament el “mitjó musical”. És quelcom tan senzill com cosir i fixar un petit cascavell a la puntera d’un dels mitjons o “peücs” del bebè.

  • Quan el bebè està despert al bressol, al cotxet, o estirat al terra, podem posar-li el “mitjó musical” a un peu i a l’altre peu l’altre mitjó de la parella.
  • Si el petit no mou les cames ni els peus en aquell moment, podem moure-les nosaltres de manera que es fixi l’atenció al seus peus, atret pel so i la brillantor metàl·lica del cascavell.
  • A partir d’aquest moment, el petit mourà les cames pe intentar tocar el cascavell amb les mans. Segur que provarà també d’acostar-se el peu a la boca.
  • Un altre dia podem posar-li el “mitjó musical” en un altre peu per sorprendre’l.

Si el joc li agrada i s’hi entreté, pot arribar a trobar a faltar els cascavells als peus en els moments en què porti mitjons “normals”.

Cal que l’activitat duri un temps prudencial perquè el bebè no es cansi massa amb l’esforç.

jugar mitjonsConsells:
Podem tenir diferents mitjons de colors diferents perquè el petit s’hi vagi familiaritzant. De la mateixa manera que usem mitjons, es pot fer també amb guants o manyoples.

compartir blau

Expressa't!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s